By Msellakemmeri on 28th September

Våre firbente venner er en stor kilde til glede i hverdagen. Å ha en liten hund eller katt å kose og leke med er noe av det beste som finnes, og det er en grunn til at så mange nordmenn velger å ha et kjæledyr. Men med anskaffelsen av et lite dyr kommer det også ansvar, og det inkluderer blant annet årlige veterinærbesøk og noen ganger akutt behandling.

Venterommet kan være en prøvelse

Vi vil selvfølgelige gi dyrene våre den beste pleie, og gjør det som trengs, som forsikring. Men det er ikke til å komme unna at det kan være litt kjedelig noen ganger. Å sitte på venterommet hos veterinæren som er fylt opp med bjeffende hunder og gamle ukeblader er ikke akkurat veldig spennende. Og så kommer det kanskje inn et akutt-tilfelle som gjør at du må vente enda lenger.

Se muligheter, ikke begrensninger

Men hvorfor ikke finne noe positivt i situasjonen når du uansett må sitte der en stund. Det er faktisk mulig å flykte inn i en spennende verden, fylt av muligheter. Du kan for eksempel la deg underholde av spennende spill. Hva har du å tape? Tiden vil fly avgårde, og kjedsomheten vil garantert forsvinne.